top of page

Such Fast Crew

Public·81 members

Real madrid meciuri fara infrangere, real madrid bilbao


Real madrid meciuri fara infrangere
Gerry Pastora
Sep 23, 2023

Real madrid meciuri fara infrangere

Adio, invincibilitate! câte meciuri fără înfrângere legase real madrid și cât timp a trecut de la ultimul eșec. Astfel, "albii" au înregistrat prima înfrângere din acest sezon. În minutul 10, un stadion întreg a început să-i scandeze numele „puricelui”, într-un moment ce a adus aminte de vremurile în care leo messi scria istoria pentru barcelona. Numele argentinianului a răsunat din piepturile a peste 90. Dinamo a ajuns la opt meciuri fără înfrângere în toate competițiile și ovidiu burcă vede părțile bună după egalul de la miercurea ciuc. Celtic a ajuns la 63 de meciuri consecutive fără înfrângere, după ce a câștigat cu 4-0 la st. Scoțienii din glasgow au stabilit și un nou record de invincibilitate în fotbalul britanic, după ce vechiul a rezistat timp de 100 de ani. Benitez e optimist: "putem oricând să avem o nouă serie de 14 meciuri fără înfrângere". Real madrid a avut un start bun de sezon în care nu a cunoscut gustul înfrângerii timp de 14 meciuri, în care nu a încasat decât 4 goluri şi presa iberică vorbea în termeni laudativi de defensiva propusă de rafa benitez. Real, 34 de meciuri fără înfrângere. Dortmund, echipa care a înscris cele mai multe goluri în grupele ucl 08. Real madrid și borussia dortmund au remizat, 2-2, miercuri, în ultima etapă a grupelor ligii campionilor, iar germanii, care au revenit de la 0-2, au terminat pe primul loc în grupa f. Toți au sărit pe mbappe. Fără messi și neymar, psg și-a frânt șirul incredibil de meciuri fără înfrângere articol scris de digi sport 02. Psg a avut un final complicat de an 2022, cu o victorie chinuită, 2-1 cu strasbourg, cu gol din penalty în prelungiri.

Real madrid meciuri fara infrangere. Meciurile Real Madrid fără înfrângere

Real Madrid este una dintre cele mai de succes echipe de fotbal din lume și a reușit să obțină rezultate remarcabile în ultimii ani. O contribuție semnificativă la aceste performanțe o au meciurile fără înfrângere pe care le-au avut jucătorii echipei. Aceasta demonstrează nivelul înalt al echipei și determinarea lor de a obține victorii în orice circumstanțe. Una dintre cele mai memorabile serii de meciuri fără înfrângere a avut loc în sezonul 2016-2017, când Real Madrid a reușit să rămână invincibil timp de 40 de meciuri consecutive. Acest record a fost unul impresionant și a adus echipa în prim-planul fotbalului mondial. Jucători precum Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos și Luka Modric au fost de neoprit în această perioadă și au contribuit semnificativ la succesul echipei. Real Madrid a demonstrat că este capabilă să se ridice la înălțimea așteptărilor și în competițiile europene. În Liga Campionilor, echipa a reușit să evite înfrângerile în multe meciuri importante și astfel a reușit să câștige trofeul în mai multe rânduri. Această abilitate de a rămâne fără înfrângere în meciurile cruciale a consolidat reputația Real Madrid ca una dintre cele mai de temut echipe din Europa. În concluzie, meciurile fără înfrângere ale Real Madrid sunt o demonstrație clară a calității și puterii echipei. Acestea reprezintă un obiectiv important pentru jucători și îi motivează să se ridice la nivelul competițiilor înalte. Real Madrid continuă să marcheze istoria fotbalului prin performanțele sale remarcabile și meciurile fără înfrângere joacă un rol important în aceste reușite.

Real madrid bilbao. Real Madrid - Bilbao

Rivalitatea dintre Real Madrid și Athletic Bilbao în fotbalul spaniol este una care a rezistat de-a lungul anilor și a captivat fanii ambelor echipe. Această rivalitate este considerată una dintre cele mai intense și mai vechi din fotbalul spaniol. qkmb23lke53


https://anarchy411.com/superbet-aparate-slovenia-7-39

Book of aztec cassino grátis

https://seestime.com/tenis-roland-garros-2023-scoruri-betano-app/

https://montana.management/genel/casino-mobile-bonus-metode-de-trisat-aparatele-de-cazinou/

Like

About

Welcome to my group! Connect with other members, start disc...

Members

 • Kristen
 • Sofia James
  Sofia James
 • Kartik Rajput
  Kartik Rajput
 • Ridhima Desai
  Ridhima Desai
 • Ojasvi Jain
  Ojasvi Jain
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page